FLAMENCO MED ROBERT ROBI SVÄRD PÅ DELIGHT STUDIOS

3 mars, 2017    

delight
Den svenske gitarristen Robert Robi Svärd gästar Stockholm med sitt band och dansare. Han bjuder på en kväll med flamenco av yttersta klass i vår grotta vid vattnet i Finnboda Hamn. Konserten spelas även in av SR P2 musik. Ta chansen att uppleva musiken live som fått hela flamencoetablissemanget att jubla.

Den 15 april 2016 släpptes hans debutalbum “Pa`ki Pa´ka”av tyska skivbolaget Asphalt Tango Records. Skivan spelades in i Granada och medverkar gör bland andra två av flamencovärldens storheter- sångaren Alfredo Tejada och slagverkaren Miguel “El Cheyenne”.

I juni 2016 utnämndes Pa´ki Pa’ka till ett av 10 “Top of the world” album av Songlines Magazine UK, vilket efterföljdes av en enorm flodvåg av intresse och nyfikenhet från omvärlden.

Flamenco med Robert Robi Svärd
Som pricken över i:et, och som en nästan perfekt regisserad avslutning på ett, som Robi själv uttrycker det, “galet” år bjuds han in (som en av de ytterst få ickespanska gitarrister) till det prestigefyllda “Laboratório de la Guitarra Flamenca”(Flamencogitarrlaboratoriet) i Bochum, Tyskland för att ge en slutsåld mycket uppskattad konsert.

När: Lördagen den 1:a april kl 20.00, vi öppnar dörrarna kl 19.00

Var: I bergrummet (Grottan) hos Delight Studios venue, Finnboda Varvsväg 19B, Nacka. Arrangemanget är ett samarbete med Ayayay Music Management och Nomade.

Biljetter köper du via: https://billetto.se/events/flamenco-i-grottan-med-robert-robi-svrd

Vägbeskrivning: Kommunalt med båt 80 från Nybroplan till Finnboda Hamn. Båtresan tar endast 17 minuter och båten stannar precis utanför studion. Man kan även ta buss 402 från Slussen till Finnboda Hamn. Bussen tar ca 6 minuter och sedan är det ca 5 minuters promenad till studion.

Mat och dryck: I baren finns öl och vin samt lite olika tilltugg. Naturligtvis finns även alkoholfria drycker.


KÖP BILJETTER HÄR

  /